最新資訊

清潔小貼士

 
最近好多客人問我哋,點樣清潔電能煮食爐在烹調過程中留在玻璃表面上的污漬。坊間有好多不同既方法,但有啲不正當方法會破壞電能煮食爐玻璃塗層的表面。所以,我們提供以上影片,協助大家輕鬆地正確清潔爐具表面!
清潔小貼士: 如果遇到頑固污漬,建議先加上去污液,然後再使用玻璃刮刀去除燒焦物。

花好月圓

 

樂思祝願各位中秋節快樂!

煩惱只因太多

煩惱| 源自太多選擇

只因| 樂思太多款式

樂思智能三環 按一下啦!

樂思智能三環火力調控融入最新科技,
讓你發揮烹調潛能!

 

 樂思夏季新產品 按一下!

 

 
融合兩大嶄新技術
智能三環火力調控
突破電陶烹調新極限
半橋火力精研方案
引領電磁煮食新趨勢

香港綠色標誌 2 

曾經有人問我哋: “煮食爐就係煮食爐,節咩能! 節少少能可以慳到幾多錢?”
過去十年,我們努力不懈追求節能產品改進。直至今日,大部份樂思電磁爐產品已獲取 「香港綠色標誌」。樂思為的,只是可以慳多一點點,讓這個世界,可以更美好多一點點!

母親節快樂!

製作Garwoods- 陪伴母親節影片時,怱然湧現了好多小時候陪伴媽媽在廚房煮飯的舊碎片。媽媽煮嘅晚飯,係孩子最美好的晚餐。
多d返屋企食飯啦! 記得幫手洗碗吖!

Garwoods Series 7 Domino

 

自己廚房,自己話事!
Garwoods Series 7 Domino,有五款不同類型嘅煮食爐,比你自由組合!
一個廚房,三種能源,喺火電交融下,玩盡各種烹調極限!